2013. december 8., vasárnap

Játék a könybemutatóig

Elkezdődött a visszaszámlálás! Egy hetet kell már csak várni és kapható lesz a Hanna örök, a Szívritmuszavar folytatása. Addig is egy kis játék a leghűségesebb rajongóknak!

A nyeremény: szabadon választható, hogy Szívritmuszavar vagy Hanna örök könyvet kérsz és persze az is, hogy kinek a nevére kéred dedikáltatni, így akár karácsonyi ajándéknak is kiváló, ha neked már megvan az egyik (vagy mindkettő meglesz).

A feladat egyszerű, de egy kis kreativitást sem nélkülöz. Írjátok ki a FB adatlapotokra a kedvenc idézeteteket a könyvből, vagy ha nincsen meg a könyv, akkor azt, miért szeretnéd elolvasni. Válasszatok hozzá google-ról egy szép képet, ami szerintetek a lehető legjobban tükrözi a könyv hangulatát. Lehet benne szív, szerelmes pár, gesztenye, fiatal társaság, rátok bízom! Aki szeretné még kreatívabb tenni, az fényképezhet vagy rajzolhat is. Az állapot legyen nyilvános.
Aztán írjátok be a FB oldalamon a játékkiírás alá egy kommentbe, hogy Szívritmuszavar vagy Hanna örök, aszerint, hogy melyik könyvet szeretnétek megnyerni. Én pedig december 14-én este ki fogom sorsolni, hogy ki nyerte meg a könyvet és dedikálva postázom neki karácsonyig.

Akkor indulhat a játék? START! :-)

 

 
 

1 megjegyzés: